fbpx
Bruidsboetiek-de-blauw-hoeve-09.jpg

Afspraak maken

Wij werken op afspraak, zodat er werkelijk tijd en aandacht voor u is tijdens uw bezoek aan onze bruidsboetiek. U wordt op vakkundige wijze geholpen met een eerlijk en oprecht advies.

Openingstijden

U kunt van maandag tot en met vrijdag een afspraak maken om 10.00 uur of 13.00 uur en op zaterdag om 11.00 uur of 14.00 uur.

Catalogus

Tijdens deze afspraak loopt u eerst met een van de verkoopsters onze catalogus door van alle bruidsjurken die wij op voorraad hebben. Vanuit deze foto’s kunt u een keuze maken welke bruidsjurken u zou willen passen. Ook thuis kunt u met onze online catalogus al een keuze maken. Wij doen onze best om deze catalogus zo actueel mogelijk te houden.

Gedurende het passen informeren wij u over de mogelijkheden om een jurk passend te maken naar uw smaak en wensen. Wij hebben hiervoor een aantal ervaren coupeuses aan ons verbonden die dit met grote nauwkeurigheid voor u kunnen doen.

Contact

Een afspraak is zo geregeld door ons te bellen of vul onderstaand contactformulier in:

06 - 340 761 96         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vul hier je naam in!

Please write a subject for your message.

Vul hier een geldig mailadres in!

Vul hier je trouwdatum in!

Vul hier je keuze in!

Ongeldige invoer

Please let us know your message.

Vink "Ik ben geen Robot" aan alvorens te verzenden!
Ongeldige invoer

Door gebruik te maken van dit contactformulier en op Verzenden te klikken verklaart u tevens akkoord te gaan met onze privacyverklaring.

High Tea

Uniek bij De Blauwe Hoeve is de High Tea. Voor € 10,- per persoon maakt u van uw pasafspraak een gezellige belevenis. Bij het maken van een afspraak geeft u aan ons door met hoeveel personen u komt en wij verzorgen uw High Tea tot in de puntjes.

Je vind ons hier:


Adres


Schumanpark 39
7336 AM  Apeldoorn

Contact


06 340 761 96
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je vindt ons ook op


Openingstijden

Wij werken op afspraak. In overleg zijn andere tijden mogelijk.
  • Maandag - Vrijdag
    10.00 uur of 13.00 uur
  • Zaterdag
    11.00 uur of 14.00 uur
  • Zondag
    gesloten

Dit is hoe onze klanten ons waarderen