fbpx
Bruidsboetiek-de-blauw-hoeve-09.jpg

Afspraak maken

Wij werken op afspraak, zodat er werkelijk tijd en aandacht voor u is tijdens uw bezoek aan onze bruidsboetiek. U wordt op vakkundige wijze geholpen met een eerlijk en oprecht advies.

Openingstijden

U kunt van maandag tot en met vrijdag een afspraak maken om 10.00 uur of 13.00 uur en op zaterdag om 11.00 uur of 14.00 uur.

Catalogus

Tijdens deze afspraak loopt u eerst met een van de verkoopsters onze catalogus door van alle bruidsjurken die wij op voorraad hebben. Vanuit deze foto’s kunt u een keuze maken welke bruidsjurken u zou willen passen. Ook thuis kunt u met onze online catalogus al een keuze maken. Wij doen onze best om deze catalogus zo actueel mogelijk te houden.

Gedurende het passen informeren wij u over de mogelijkheden om een jurk passend te maken naar uw smaak en wensen. Wij hebben hiervoor een aantal ervaren coupeuses aan ons verbonden die dit met grote nauwkeurigheid voor u kunnen doen.

Contact

Een afspraak is zo geregeld door ons te bellen of vul onderstaand contactformulier in:

High Tea

Uniek bij De Blauwe Hoeve is de High Tea. Voor € 10,- per persoon maakt u van uw pasafspraak een gezellige belevenis. Bij het maken van een afspraak geeft u aan ons door met hoeveel personen u komt en wij verzorgen uw High Tea tot in de puntjes.

Je vind ons hier:


Adres


Schumanpark 39
7336 AM  Apeldoorn

Contact


06 340 761 96
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je vindt ons ook op


Openingstijden

Wij werken op afspraak. In overleg zijn andere tijden mogelijk.
  • Maandag - Vrijdag
    10.00 uur of 13.00 uur
  • Zaterdag
    11.00 uur of 14.00 uur
  • Zondag
    gesloten

Dit is hoe onze klanten ons waarderen