Afspraak maken De Blauwe Hoeve - Apeldoorn

Afspraak maken

Wij werken op afspraak, zodat er werkelijk tijd en aandacht voor u is tijdens uw bezoek aan onze bruidsboetiek. U wordt op vakkundige wijze geholpen met een eerlijk en oprecht advies.

U kunt van maandag tot en met vrijdag een afspraak maken om 10.00 uur of 13.00 uur en op zaterdag om 11.00 uur of 14.00 uur. 

Catalogus

Tijdens deze afspraak loopt u eerst met een van de verkoopsters onze catalogus door van alle bruidsjurken die wij op voorraad hebben. Vanuit deze foto’s kunt u een keuze maken welke bruidsjurken u zou willen passen. Ook thuis kunt u met onze online catalogus al een keuze maken. Wij doen onze best om deze catalogus zo actueel mogelijk te houden.

Gedurende het passen informeren wij u over de mogelijkheden om een jurk passend te maken naar uw smaak en wensen. Wij hebben hiervoor een aantal ervaren coupeuses aan ons verbonden die dit met grote nauwkeurigheid voor u kunnen doen.

High Tea

hight tea blauwe hoeve apeldoorn

Uniek bij De Blauwe Hoeve is de High Tea. Voor € 10,- per persoon maakt u van uw pasafspraak een gezellige belevenis. Bij het maken van een afspraak geeft u aan ons door met hoeveel personen u komt en wij verzorgen uw High Tea tot in de puntjes.

Contact opnemen

Een afspraak is zo geregeld door ons te bellen of vul onderstaand contactformulier in:
Verkeerde invoer
Vul hier u naam in!
Verkeerde invoer
Verkeerde invoer
Verkeerde invoer
Verkeerde invoer
Verkeerde invoer
Vul hier een geldig mailadres in!
Vul hier uw trouwdatum in!
Vul hier uw kledingmaat in!
Maak hier uw keuze
Ongeldige invoer
Vul hier uw bericht in!
Ongeldige invoer
Door gebruik te maken van dit contactformulier en op Verzenden te klikken verklaart u tevens akkoord te gaan met onze privacyverklaring.

Dit is hoe onze klanten ons waarderen!

Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve

U vindt ons hier

bolletjes