fbpx
Tips voor perfecte trouwjurk

Je bent ten huwelijk gevraagd en droomde natuurlijk altijd al van jouw perfecte droomjurk en dus gaan wij je helpen want hoe vindt je nou de perfecte trouwjurk? Er zijn zoveel mooie bruidsjurken dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet maar écht jij gaat die droomjurk vinden!

Lees verder

Dit jaar bestaat Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve 25 jaar en dat willen graag vieren op 15 oktober. 25 jaar lang sterk in de koop en verkoop van éénmaal gedragen bruidskleding. Wij hebben door die tijd heen heel wat bruiden mogen kleden en heel wat bruidsjurken in onze winkel gehad.

Lees verder

Op ons 25-jarig jubileumfeest hebben we ervaring opgedaan met een enthousiaste Story Writer.

Jelly Roose heeft een fantastisch verhaal geschreven over deze dag. We wilden graag deze ervaring doen en delen, omdat het een leuk idee is voor een bruiloft!

Lees hier haar verhaal van deze dag.

  

Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve zit verstopt tussen de huizen in een Apeldoornse woonwijk, in een klein gebouw op het erf van eigenaresse Mirjam de Wilde. Mirjam: "Als ik klanten aan zie komen, hoef ik alleen maar de voordeur uit te stappen."
Dit is niet de plek waar De Blauwe Hoeve ooit begonnen is. "Mijn moeder is deze boetiek in 1991 gestart samen met een vriendin. Ze verkochten tweedehands bruidsjurken vanuit de woonkamer van die vriendin, die in boerderij De Blauwe Hoeve woonde. Die naam is gebleven." - Artikel uit "De Zaak" juni 2015

Lees verder

Ter gelegenheid van het 25 jaar Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve is er een magazine uitgegeven. 
Dankbaar kijken we terug op de 25 jaar waarin we voor vele bruiden een onderdeel mochten zijn in de zoektocht naar dé droomjurk.

Lees verder

Mirjam de Wilde: „Soms heb ik ineens een dochter van een moeder die hier ooit haar bruidsjurk kocht of verkocht.” - Artikel uit het maandblad Terdege

Lees verder


Adres


Schumanpark 39
7336 AM  Apeldoorn

Contact


06 340 761 96
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je vindt ons ook op


Openingstijden

Wij werken op afspraak. In overleg zijn andere tijden mogelijk.
  • Maandag - Vrijdag
    10.00 uur of 13.00 uur
  • Zaterdag
    11.00 uur of 14.00 uur
  • Zondag
    gesloten

Dit is hoe onze klanten ons waarderen