fbpx
Vindt de perfecte trouwjurk

Je bent ten huwelijk gevraagd en droomde natuurlijk altijd al van jouw perfecte droomjurk en dus gaan wij je helpen want hoe vindt je nou de perfecte trouwjurk? Er zijn zoveel mooie bruidsjurken dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet maar écht jij gaat die droomjurk vinden!

1. Pinterest is your new best friend!

Misschien dat je al een Pinterest-fanaat bent of misschien nóg niet, maar wij vertellen je dat Pinterest echt verslavend is! Je kunt op Pinterest zovéél inspiratie vinden en dit bundelen in een pinterestbord zodat je alle jurken kunt vergelijken. Zo kun je voor jezelf kijken wat je wel en juist niet mooi vindt en yes dat gaat je helpen tijdens jouw pasafspraak! Let wel op; ‘’ houdt je niet vast aan een bepaald beeld want een trouwjurk staat bij iedereen anders, tijdens een pasafspraak kunnen wij van De Blauwe Hoeve jouw helpen om te kijken welk model het beste bij jou past’’

2. Wat vind jouw partner mooi?

Natuurlijk is het ook fijn om even aan je partner te vragen wat hij/zij mooi vindt. Wanneer je partner een bepaalde voorkeur heeft, kun je dat misschien meenemen in een keuze maken als je twijfelt tussen een paar jurken.
Hoe moeilijk het waarschijnlijk ook is, het is natuurlijk wel het leukste om het een beetje spannend te houden wat het uiteindelijk geworden is, toch?

3. Neem vriendinnen en familie mee waar jij je op je gemak bij voelt

Belangrijk is dat je bij je afspraak mensen meeneemt waar jij je op je gemak bij voelt. Door het juiste gezelschap mee te nemen kan jij in alle rust vertellen hoe jij erover denkt en wat jij voelt. En uiteraard kun jij naar hun mening vragen als jij dat prettig vindt. Maar uiteindelijk gaat het allemaal om jou!

4. Feeling good

Het allerbelangrijkste is dat jij op je gevoel afgaat! Zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt in de jurk, dat je de allermooiste versie van jezelf bent en dat je echt straalt van top tot teen! Natuurlijk wil jij de allermooiste jurk, maar hoe weet je nou of het de allermooiste jurk is? Tijdens het passen trek je verschillende jurken aan en wat je zult merken dat als jij DE jurk aan hebt, dan krijg je een speciaal gevoel, een gevoel wat je bij geen enkele andere jurk voelt. Als jij dat gevoel ervaart, dan straal jij van oor tot oor en weet je zeker dat je de trouwjurk van dromen hebt gevonden!

5. Last but not least

Ga open-minded de pasafspraak in. Pas niet alleen de jurken die je hebt opgeslagen op je telefoon of pinterest, maar sta ook open voor andere opties en luister naar degene die jouw helpt bij het vinden van de perfecte jurk. Pas verschillende modellen en stijlen en focus je niet op één plaatje. Juist dan vind je de perfecte match!Als jij dan DE jurk hebt gevonden, weet je het 100% zeker dat je een goede keus hebt gemaakt omdat je ook andere opties hebt geprobeerd. Say YES !


Adres


Schumanpark 39
7336 AM  Apeldoorn

Contact


06 340 761 96
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je vindt ons ook op


Openingstijden

Wij werken op afspraak. In overleg zijn andere tijden mogelijk.
  • Maandag - Vrijdag
    10.00 uur of 13.00 uur
  • Zaterdag
    11.00 uur of 14.00 uur
  • Zondag
    gesloten

Dit is hoe onze klanten ons waarderen