fbpx
Bruidsboetiek-de-blauw-hoeve-09.jpg

Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve

Op 1 januari 2018 is bruidsboetiek De Blauwe Hoeve een nieuwe weg ingeslagen. Sinds die dag mag Michelle de Wilde, dochter van Mirjam de Wilde-Lammers en kleindochter van Gonnie Lammers, zich eigenaresse noemen. Hoewel de bruidsboetiek zich constant aanpast aan de trends van tegenwoordig, schuilt er een mooie geschiedenis achter dit familiebedrijf.

Voordelige bruidsmode

Aan een bruidsjurk, het pareltje van de bruiloft, zit vaak een flink prijskaartje, wist Gonnie. “Wat nou als wij eenmaal gedragen trouwjurken kunnen verkopen voor anderen”, vertelde Gonnie haar goede kennis Nel Buurman. Hierdoor worden de jurken nogmaals met plezier gedragen en wordt dat prijskaartje ook wat minder flink. Na een aantal jaar alleen eenmaal gedragen jurken verkocht te hebben, kwam er ook vraag naar nieuwe trouwjurken. Ze besloten om nieuwe trouwjurken in te kopen die binnen dezelfde prijscategorie vallen.

Gestart in de woonkamer van de boerderij

“We hebben een plek nodig om de jurken te kunnen hangen en klanten te kunnen ontvangen”, zei Gonnie toen zij en Nel aan het brainstormen waren. Nel opperde dat ze wel in haar woonkamer konden beginnen. Het boerderijtje waar zij woonde, in Lieren, heette De Blauwe Hoeve, en zo komt deze bruidsboetiek aan haar naam.

In deze woonkamer hebben Nel en Gonnie 6 jaar mogen samenwerken, dit was zo’n succes dat de kamer te klein werd. Van boerderij naar stad, De Blauwe Hoeve is verhuisd naar Apeldoorn.

Van oudsher een familiebedrijf

In 2006 heeft Mirjam de bruidsboetiek overgenomen van haar moeder. Zij heeft De Blauwe Hoeve voortgezet zoals haar voorgangers dit voor ogen hadden. Sinds 2013 is Michelle haar moeder gaan helpen en in 2018 is wederom het stokje overgedragen van moeder op dochter.

Tegenwoordig is Michelle de gastvrouw van bruidsboetiek De Blauwe Hoeve. Onlangs zijn zij verhuisd en te vinden aan het Shumanpark 39, te Apeldoorn.

Adres


Schumanpark 39
7336 AM  Apeldoorn

Contact


06 340 761 96
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je vindt ons ook op


Openingstijden

Wij werken op afspraak. In overleg zijn andere tijden mogelijk.
  • Maandag - Vrijdag
    10.00 uur of 13.00 uur
  • Zaterdag
    11.00 uur of 14.00 uur
  • Zondag
    gesloten

Dit is hoe onze klanten ons waarderen