Designer Days

Ben je op zoek naar dé perfecte trouwjurk van jouw lievelingsmerk die jouw speciale dag onvergetelijk zal maken? Zoek niet verder! Tijdens onze exclusieve Designer Days bieden wij jou de ultieme gelegenheid om je droomjurk te vinden! Lees hieronder wat de Designer Days precies inhouden én wanneer ze plaatsvinden.

Waarom Designer Days?
Op deze bijzondere dagen presenteren wij met trots een extra grote collectie trouwjurken van een geselecteerd top bruidsmodemerk. Stel je voor: Als je erg fan bent van een bepaald merk (of gewoon nog meer kans wil op het vinden van je droomjurk!), dan is dit hét moment om een pasafspraak in te plannen. Of je nu verliefd bent op de tijdloze elegantie, de moderne flair of de romantische details, onze Designer Days bieden je de kans om een scala aan stijlen te verkennen.

Voel je als een VIP
Aangezien je in onze bruidsboetiek in alle rust en met veel privacy je droomjurk kunt vinden, voel je je al snel als een VIP, maar tijdens de Designer Days doen we er nog een schepje bovenop! Niet alleen kun je genieten van de extra ruime selectie trouwjurken, maar we hebben ook een leuke cadeautje voor jou in petto. Want bij ons draait het niet alleen om het vinden van de perfecte jurk, maar ook om het creëren van een onvergetelijke ervaring die bijdraagt aan het plezier van het wedding plannen!

Plan jouw pasafspraak, VOL=VOL
Ben je enthousiast over een specifiek bruidsmodemerk? Dit is hét moment om je afspraak te plannen! Het aantal pasafspraken tijdens onze Designer Days is beperkt, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent om jouw plekje te reserveren. VOL=VOL!
 


Designer Days: Lillian West 
23 + 24 + 25 november 2023

Trendsetters opgelet! Lillian West is het helemaal voor jou als jij op zoek bent naar een niet-zo’n-standaard-trouwjurken. Bijzondere kantsoorten, een luchtige en lichte trouwjurk, zijdezachte rokken: dat is waar Lillian West voor staat. De trouwjurken van Lillian West vallen binnen de prijsklasse €1700 - €2500.

20
dagen
:
 
10
uren
:
 
26
minuten
:
 
12
seconden

You missed out!

Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve Bruidsmode Apeldoorn Trouwjurk Lillian West 66270 Kant Split Fit n Flare