Verkoop tweedehands bruidsjaponnen

Tweedehands trouwjurken: de moeite waard

Bent u op zoek naar een mooie trouwjurk, maar vindt u de prijzen ook zo hoog? Bij De Blauwe Hoeve verkopen we tweedehands trouwjurken die slechts eenmaal gedragen zijn. Bruidsjurken van hoogwaardige kwaliteit, die eruit zien als nieuw, maar die net wat prettiger geprijsd zijn. Dat wil toch iedereen?

Bemiddelaar met passie

De Blauwe Hoeve speelt al meer dan 25 jaar een bemiddelende rol in de verkoop van tweedehands trouwjurken. We hebben hiervoor gekozen omdat een eenmaal gedragen bruidsjurk op eigen initiatief moeilijk verkoopbaar blijkt te zijn. Om onze klanten tweedehands trouwjurken van dezelfde kwaliteit te kunnen geven als nieuwe bruidsjurken, vindt er altijd een voorselectie plaats voordat de trouwjurk een jaar bij ons in de verkoop gaat. De periode van een jaar is bewust gekozen, zodat we steeds een actuele selectie tweedehands trouwjurken aan toekomstige bruiden kunnen aanbieden.  

Wij hebben tweedehands bruidsjurken hangen van zeer diverse merken, zoals Pronovias en Lady Bird. Op dit moment hebben wij onze collectie voornamelijk geselecteerd op elegantie en modern.

Wel of niet in de verkoop?

De voornaamste keuze of we uw tweedehands trouwjurk in ons aanbod opnemen, is dat de bruidsjurk slechts eenmaal gedragen mag zijn en dat de droomjurk voor de helft van de nieuwprijs kan worden gekocht. Onze gedragen tweedehands bruidsjurken zijn niet van nieuw te onderscheiden.

Bekijk hier onze hele collectie éénmaal gedragen bruidsjurken

Nieuw binnen gekomen

  • Enzoani
  • Sincerity

    Dit is hoe onze klanten ons waarderen!

    Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve

    bolletjes