SAMPLE SALE WEEKEND

SAMPLE SALE WEEKEND

Ontvang 20% korting op een trouwjurk uit voorraad in het weekend van 28 t/m 30 april! 

Ontvang 20% extra korting op de sample sale & trouwjurken uit voorraad
in het weekend van 28 t/m 30 april! 

IT STARTs WITH A SWIPE

TINDER JOUW TROUWJURK

Direct in één oog opslag zien wat voor model een trouwjurk is? Prijzen zien voordat je gaat passen? De hele collectie te zien krijgen zonder overrompeld te worden? Dat is hoe wij werken! 

Bij ons ga jij samen met een van onze verkoopsters de hele collectie bekijken via onze IPad. Via de IPad kun je precies zien wat voor model de trouwjurk heeft en wat de prijs van de trouwjurk is. Vind je de trouwjurk op de foto mooi en valt die binnen jouw budget? Klik je op het sterretje om hem toe te voegen aan jouw favorieten. Zodra jij je favorieten hebt geselecteerd gaan wij de door jou uitgekozen trouwjurken erbij pakken en kan het passen beginnen! 

NIEUW
Vanaf nu kunnen wij onze Ipad instellen op budget! Zo krijg je alleen de trouwjurken te zien die binnen jouw budget zijn. 


Wij werken op afspraak
zodat wij alle tijd en aandacht hebben
 voor jou!

van moeder op dochter op kleindochter

Over ons

Achter bruidsboetiek de blauwe hoeve schuilt een prachtige familie geschiedenis. Al 3 generaties lang mogen wij bruiden helpen met het vinden van hun droomjurk, maar hoe is het allemaal begonnen? En misschien wel de meest gestelde vraag: waar komt de naam vandaan?

                                                KLANTEN REVIEWS

Wat een super service! Een heerlijke huiselijke/relaxte sfeer. Eerst alle jurken gezien en geswipt op een scherm en terug gebracht naar verschillende favorieten. Heel fijn gevoel dat je weet dat je alle jurken hebt gezien. Hele gezellige sfeer en je bent de enige bruid in de boetiek. Goede prijs!

Sanne

Zoektocht begonnen bij de blauwe hoeve. Boven verwachting gelijk bij de eerste winkel geslaagd! Leuke aanpak om te dekken welke jurk je voorkeur heeft. Goede begeleiding en veel mogelijkheden! 
Willemijn

Met enorm veel plezier heb ik de perfecte jurk uitgekozen! Een fijne, rustige ruimte zonder afleiding. Michelle was heel behulpzaam, en dacht goed mee. Samen met de lekkere high tea was dit een ervaring om nooit te vergeten! Dank je wel!Hinda 

Onze merken: 

Chat openen
Heb je een vraag voor ons?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?