IN THE SPOTLIGHT: Modeca

Modeca trouwjurken

Modeca trouwjurken zijn stijlvolle bruidsjurken met prachtige silhouetten en texturen. Wil jij als bruid elegantie en stijl uitstralen? Pas dan eens een Modeca trouwjurk bij Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve in Apeldoorn en laat je verrassen door het prachtige merk Modeca! Modeca is een Nederlands merk, Daarom zijn de trouwjurken van Modeca erg populair in Nederland! 

Modeca staat bekend om:
- Haar elegante en glamoureuze bruidsjurken
- Haar prachtige silhouetten en texturen
- Haar mooie stoffen en details

Bekijk onze collectie trouwjurken van Modeca.

Modeca trouwjurken: elengante, stijlvolle trouwjurk

Modeca is een Nederlands bruidsmodemerk en terecht zeer populair. Trouwjurken van Modeca zijn onwijs stijlvol, super elegant en met een prachtig vrouwelijk silhouet. Deze trouwjurken hebben een klassieke belijning, maar met eigentijds details, met stoffen van de hoogste kwaliteit! 

Dit kan ik natuurlijk nu heel makkelijk vertellen, maar ik zou het je ook heel graag willen laten zien. Maak vrijblijvend een pas afspraak in onze bruidsboetiek en ik laat je graag onze collectie trouwjurken van Modeca zien! 

Modeca trouwjurken in Apeldoorn

Modeca is een Nederlands bruidsmode merk, een echt Nederlands ontwerp. Modeca is in 1946 begonnen met een winkel in Oldenzaal, waar ze kant, linten en knopen verkochten. Vandaag de dag is Modeca een bekend bruidsmode merk dat in bijna 50 landen wordt verkocht. We zijn enorm trots op dit Nederlands Bruidsmode merk en late je graag de Modeca collectie zien!

2022 Modeca Collection: Bringing Magic To Your World 

Dit is de nieuwste 2022 collectie van Modeca. Deze collectie straalt elegantie en de liefde voor details uit met nauwsluitende silhouetten, moderne A-lijn stijlen en stijlvolle trouwjurken.

Deze collectie bevat jurken gemaakt van verfijnde materialen tot subtiele doorschijnend kant en van soepelvallende chiffon rokken tot volle mikado baljurken.

Ontdek deze prachtige trouwjurken bij Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve! Ben jij heel benieuwd? Schrijf je in voor onze Modeca trunkshow op 4 september 2021 volledig in festivalstijl en bekijk onze Modeca 2022 collectie.

Le Papillon by Modeca - Bringing Dutch Couture To Your World

De Modeca Le Papillon-collectie uit 2022 is geïnspireerd door water. Water geeft diepte, is magisch en onweerstaanbaar. De 2022 Le Papillon by Modeca collectie heeft unieke ontwerpen voor de moderne bruid. 

De belangrijke keywords van de 2022 Le papollon-collectie zijn elke elegante ontwerpen, couture, sexy vormen, retro silhouetten en stoere glamour.

Ben jij benieuwd? Maak dan vrijblijvend een pas afspraak of schrijf je  in voor onze Modeca Trunkshow op 4 september 2021 en bekijk de Modeca 2022-collectie in real life! 

Bruidsshow 2022 Modeca Collection en 2022 Le Papillon by Modeca

Laat je inspireren en geniet van onze bruidsshow waarin we de prachtige trouwjurken van de 2022 Modeca Collection en 2022 Le Papillon by Modeca laten zien, samen het het bruidsmode merk Randy Fenoli Bridal. 

Deze bruidsshow vindt plaats op zaterdag 4 september 2021 op het eerste bruidsfestival van Nederland. Schrijf je in voor het bruidsfestival, geniet en laat je inspireren voor jouw trouwjurk & jullie bruiloft! 

Tot dan! 🧡


Lees ook: 

IN THE SPOTLIGHT: Randy Fenoli Bridal

IN THE SPOTLIGHT: Randy Fenoli Bridal