IN THE SPOTLIGHT: Morilee by Madeline Gardner

Morilee by Madeline Gardner trouwjurken
Morilee by Madeline Gardner trouwjurken spreken de taal van de liefde. De trouwjurken van Morilee zijn chic en modern, met een hele mooie pasvorm en uitstraling. De populaire trouwjurken ontwerpster Madeline Gardner heeft haar eigen collectie bij het bekende trouwjurken label Morilee, waar deze twee hun krachten bundelen met als resultaat; betoverende trouwjurken. 

Ben jij ook nieuwsgierig of Morilee trouwjurken bij jou passen? 
Meld je dan GRATIS aan voor onze Morilee modeshow op zaterdag 18 september

Wie is Madeline Gardner?
Madeline Gardner ontwerpt al meer dan 25 jaar prachtige trouwjurken. Deze New York City-ontwerpster staat bekend om de details die ze aanbrengt, bijvoorbeeld met kant, afneembare mouwen en kralen. Madeline Garder ontwerpt naast bruidsjurken ook jurken voor bruidsmeisjes en elegante jurken voor de moeder van de bruid.

Naast Morilee, is Madeline Gardner ook de ontwerpster achter de merken: Madeline Gardner Signature, The Other White dress en Julietta

morilee-2380-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-bruidswinkel-apeldoorn-trouwjurk-romantische-trouwjurk-prinses-bruidsmode-glitter

Morilee by Madeline Gardner Lente 2022-collectie
Morilee by Madeline Gardner haalt in de 2022 collectie haar inspiratie uit de mysterieuze maar prachtige uitstraling van de sterren tijdens de lente. Ze noemt het de 'Starlight Collection', waarin betoverende details, mooie reflexterende lagen en fijne structuren terugkomen

... geschreven in de sterren

Morilee is geïnspireerd door haar bruiden. Ze luistert naar wat bruiden willen en neemt dit op in het ontwerp, in zowel het ontwerp van de jurk maar ook het comfort. Dat vindt Morilee belangrijk. De beste stoffen, kant en kraaltjes worden geselecteerd om de trouwjurk net even dat extra beetje flair te geven. Madeline Garder heeft oog voor detail en stopt hier al haar liefde in, zodat elke bruid zich mooi en zelfverzekerd voelt!

Morilee trouwjurken zijn eigenzinnig, maar ook uniek en altijd betoverend. Net zoals de straten van New York, zijn de Morilee trouwjurken altijd in ontwikkeling, waarbij in elke nieuw lijn de laatste trends worden samengebracht met de tijdloze, iconische elegantie waar Morilee om bekend staat. 

Morilee By Madeline Gardner pasafspraak
Ben je benieuwd geworden naar de nieuwste collectie van Morilee by Madeline Garder?
Maak een pas afspraak. Dan laten we onze Morilee trouwjurken met liefde aan je zien en kun je deze passen om te ontdekken welke trouwjurk het beste bij jou past! 


Lees ook: 

Chat openen
Heb je een vraag voor ons?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?