IN THE SPOTLIGHT: Randy Fenoli Bridal

Randy Fenoli Bridal trouwjurken pasafspraak

Randy Fenoli Bridal trouwjurken zijn bekende en populaire trouwjurken. In het tv-programma Say Yes To The Dress van TLC kijken miljoenen mensen hoe de bruidsmode-goeroe Randy Fenoli aankomende bruiden adviseert. Randy Fenoli heeft sinds kort zijn eigen trouwjurkenlabel: Randy Fenoli Bridal. We laten je heel graag deze stijlvolle trouwjurken zien.

Klik HIER en schrijf je direct in voor onze Randy Fenoli Bridal Bruidshow

Randy Fenoli Bridal trouwjurken: stijlvol en modieus

Wil je een stijlvolle en modieuze bruid zijn? Dan zijn we heel benieuwd wat je van onze Randy Fenoli Bridal Trouwjurken vindt.

De bruidsjurken van Randy Fenoli Bridal hebben opvallende en uitdagende elementen, maar ook verfijnde en lieve details. Trouwjurken van Randy Fenoli zijn prachtig en van hoge kwaliteit.

  • Stijlvolle trouwjurken
  • Modieus, wat je van Randy Fenoli mag verwachten
  • Fijne en lieve details
  • Hoge kwaliteit

Randy Fenoli Bridal passen in Apeldoorn

Randy Fenoli is een groot ontwerper van trouwjurken. Al vanaf jongs af aan heeft hij een passie voor mode en ontwerpt hij trouwjurken. Hij heeft een opleiding gevolgd op de prestigieuze Fashion Institute of Technology in New York. Tijdens zijn opleiding en carrière won hij meerdere prijzen. 

Hij is bij het grote publiek vooral bekend van het TLC-programma Say Yes To The Dress. Sinds een aantal jaar heeft hij zijn eigen label opgericht, speciaal gericht op bruidsmode. Randy Fenoli Bridal-trouwjurken stralen echt Randy's liefde voor trouwjurken uit. 

Dit is een prachtig label met veelzijdige ontwerpen dat zich onderscheid met modieuze en stijlvolle trouwjurken. 

Randy Fenoli Bridal pasafspraak maken

Ben je ook onder de indruk van Randy Fenoli Bridal bruidsjurken? We hebben diverse Randy Fenoli Bridal bruidsjurken hangen. Maak dus zeker een pasafspraak. Tijdens de pasafspraak bespreken we wat je mooi vindt en laten we je diverse jurken passen.

Randy Fenoli Bridal bruidsshow

Heb je nog wat inspiratie nodig? Dit is een unieke kans! Meld je aan voor onze Randy Fenoli Bridal bruidsshow tijdens het eerste bruidsfestival van Nederland.

Op 4 september kun je genieten van de bruidsshow van Randy Fenoli Bridal en Modeca. Dat is leuk, verrassend en inspirerend. 

Schrijf je daarom direct in voor deze unieke Randy Fenoli Bridal bruidsshow.

Deze bruidsshow vindt plaats op zaterdag 4 september 2021 op het eerste bruidsfestival van Nederland. Schrijf je in voor het bruidsfestival, geniet en laat je inspireren voor jouw trouwjurken. 

Tot dan!


Lees ook: 

IN THE SPOTLIGHT: Modeca

IN THE SPOTLIGHT: Modeca