Hoe bereid je je voor op de eerste pasafspraak?

Eindelijk, het is zover!

Het moment waar je misschien al jaren naar uitkijkt; trouwjurken passen! Maar wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken? Moet je iets meenemen? Kan je van tevoren al iets doen? In deze blog geven wij antwoord op al jullie brandende vragen over hoe jij je kunt voorbereiden op jouw zoektocht naar dé trouwjurk van je dromen.

Pinterest

Voordat je pasafspraak begint, is het goed om je alvast te oriënteren op het gebied van trouwjurken: wat voor stijlen en silhouetten bestaan er eigenlijk? Op Pinterest kun je een bord aanmaken waar je trouwjurken in op kan slaan ter inspiratie. Zo krijg je al een beetje een beeld van wat voor trouwjurken er zijn en kun je de trouwjurken die jij mooi vindt opslaan.

Budget

We adviseren je om voorafgaand aan je pasafspraak een budget voor jezelf vast te stellen. Je kunt je budget op twee manieren vaststellen: 

Optie 1: je kiest het bedrag dat jij uit wil geven aan een trouwjurk. Je bekijkt ter inspiratie dan ook alleen trouwjurken binnen dit budget. De trouwjurken op onze website kun je daarom filteren op prijsklasse, zodat je alleen trouwjurken ziet binnen jouw budget.

Optie 2: je kijkt welk soort trouwjurk jou het meest aanspreekt en kijkt naar de gemiddelde prijsklasse van deze trouwjurken. Als je die mogelijkheid hebt, spaar je nog iets langer door voor jouw droomjurk.

De nieuwe trouwjurken bij ons in de winkel beginnen bij €1395 en lopen op tot €3795.
De trouwjurken uit onze Sample Sale zijn al te koop vanaf €995 en zijn direct leverbaar.

Wishlist

Alle trouwjurken uit de winkel staan op onze website en zijn onderverdeeld in prijsklassen. Bekijk voorafgaand aan je pasafspraak alle trouwjurken die binnen jouw budget passen en geef je favorieten een hartje. Deze lievelingsjurken worden dan verzameld op jouw wishlist, die je gemakkelijk mee kunt nemen naar de winkel. Neem je jouw wishlist mee naar de winkel, dan beginnen we de pasafspraak met het passen van (een selectie van) jouw lievelingsjurken. Naar aanleiding van jouw reactie daarop gaan wij op zoek naar trouwjurken die je zelf niet zou uitzoeken. Laat je verrassen!

Entourage

De zoektocht naar je trouwjurk is zo’n speciaal moment in je leven dat je dit natuurlijk wil delen met de mensen waar je om geeft. Wij adviseren je om alleen de mensen mee te nemen wiens mening voor jou van belang is (en niet omdat je denkt dat je bepaalde mensen hoort mee te nemen). Bij ons in de winkel mag je maximaal 4 personen meenemen naar de pasafspraak. Voor een accessoires-afspraak geldt een maximum van 2 personen.

Lingerie

Goed passende lingerie is een van de belangrijkste accessoires voor je trouwjurk. Wij hebben in onze boetiek lingerie passend bij ieder soort trouwjurk: bijvoorbeeld voor een lage rug, diep decolleté of tegen schurende benen. Je hoeft dus zelf niks mee te nemen naar je pasafspraak.

Foto’s

Vergeet je telefoon niet! Tijdens de pasafspraak mogen er foto’s gemaakt worden. Zo kun je na je pasafspraak altijd nog even jouw trouwjurk bekijken en natuurlijk alle andere trouwjurken die je hebt aangehad. 

Benieuwd naar onze collectie trouwjurken?

Maak vrijblijvend een pasafspraak om onze collectie te komen passen.


Lees ook: 

Chat openen
Heb je een vraag voor ons?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?