HOE BEREID JE JE VOOR OP DE EERSTE PAS AFSPRAAK?

HOE BEREID JE JE VOOR OP DE EERSTE PAS AFSPRAAK?

Eindelijk is het zover, het moment waar je misschien al jaren naar uitkijkt; het passen van trouwjurken! Maar wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken? Moet je iets meenemen?
Kan je van tevoren al iets doen? 

In deze blog geven wij antwoord op hoe jij je kan voorbereiden voor jouw zoektocht naar jouw trouwjurk.

Pinterest

Zodra je een afspraak hebt gemaakt is het zeker de moeite waard om een Pinterest account aan te maken (als je dat niet al hebt haha!)

Op Pinterest kan je een bord aanmaken waar je trouwjurken in op kan slaan om inspiratie op te doen. Zo krijg je al een beetje een beeld wat voor trouwjurken er zijn en kan je de trouwjurken die jij mooi vindt opslaan. tijdens jouw pas afspraak kan jij ons de foto’s laten zien en krijgen wij een goed beeld van wat jij mooi vind. ( maar het aller makkelijkste is als je foto's opslaat van onze website want die jurken hebben wij ook daadwerkelijk in de winkel) 


Maar pas op om een teleurstelling te voorkomen, staar je niet blind op 1 foto want een trouwjurk staat bij iedereen anders en misschien valt die wel buiten jouw budget.

Budget

Voordat je naar ons toe komt voor jouw eerste pas afspraak is het goed om van tevoren te bedenken wat je maximaal wil uitgeven. En of jouw budget inclusief accessoires en vermaken is. Aan het begin van de pas afspraak zullen wij je ook vragen wat jouw budget is. Hoe vervelend zou het zijn als jij DE trouwjurk van je dromen aan hebt en hij boven je budget is…

Entourage

De zoektocht naar jouw trouwjurk is zo’n speciaal moment in je leven en wil je natuurlijk het liefste delen met mensen waar jij veel om geeft! Uiteraard mag je ze meenemen naar jouw pas afspraak. Wij zouden je aanraden om niet te veel mensen mee te nemen, hoe meer mensen hoe meer meningen… en vergeet niet; het is jouw moment en uiteindelijk jouw keuze!

Lingerie

Lingerie is toch wel een van de belangrijkste accessoires bij de trouwjurk. Tijdens jouw pas afspraak gaan wij je kennis laten maken met lingerie speciaal voor onder je trouwjurk. Wij hebben lingerie in de winkel aanwezig en zullen je dan ook naar je cup maat gaan vragen (yesyes, kijk alvast welke cup maat je hebt). Om te voorkomen dat ondergoed doorschijnt, raden wij je aan om een zachte kleur ondergoed aan te trekken.

Foto’s

Vergeet je telefoon niet! Tijdens de pas afspraak mogen er bij ons foto’s gemaakt worden. Zo kun je na je pas afspraak altijd nog even jouw trouwjurk bekijken en natuurlijk alle andere trouwjurken die je hebt aangehad. En het is natuurlijk een speciaal moment en dat is toch leuk om als herinnering op de foto te hebben?

Benieuwd naar onze collectie trouwjurken?

Maak vrijblijvend een pas afspraak om onze collectie te komen passen.


Lees ook: