Meest gestelde vragen

Pasafspraak

Moet ik een afspraak maken voor het passen van trouwjurken? 

Ja, wij werken alleen op afspraak, zodat wij alle aandacht voor je hebben en jij de volledige privacy in onze winkel.

Kunnen we zonder afspraak langskomen om tussen te jurken te kijken? 

Het is helaas niet mogelijk om alleen "even" door de trouwjurken te snuffelen. Los van de privacy van de bruid die op dat moment aan het passen is, hebben wij onze trouwjurken ook niet in het zicht hangen. Je kunt een groot deel van onze collectie op onze website bekijken. Markeer je favoriete trouwjurken met een hartje en maak dan vrijblijvend een pasafspraak om jouw lievelingstrouwjurken te komen passen!

Zijn er kosten verbonden aan een pasafspraak?

Wees je er bewust van dat wij onze hele winkel reserveren voor jouw pasafspraak. Onze styliste staat 2 uur lang voor jou en je entourage klaar. Er zijn geen kosten aan een pasafspraak verbonden, dat willen we ook helemaal niet, maar dat kan alleen blijven zo lang er niet aan "fun shopping" gedaan wordt.

Is jullie winkel toegankelijk voor een rolstoel? 

Ja, onze winkel is rolstoel toegankelijk! 

Moet ik een afspraak maken als ik wil langskomen voor accessoires?

Ja, wij werken echt alleen op afspraak. Dit in verband met de privacy van onze bruiden. Je kunt heel eenvoudig via onze online agenda een accessoire-afspraak inplannen. Dit is een afspraak van 45 minuten waarin we jouw trouwjurk nogmaals aantrekken (wacht dus even totdat je van ons hebt gehoord dat jouw trouwjurk binnen is!) en je daarna van top tot teen zullen afstylen. We hebben een ruim assortiment haaraccessoires, trouwschoenen en sieraden. LET OP: je mag maximaal 2 personen meenemen naar deze afspraak.


Hoeveel mensen mag ik meenemen naar mijn pasafspraak?

Je mag maximaal 4 mensen meenemen (dat is inclusief kinderen). Als je een accessoire-afspraak in wil plannen, hebben we een maximum van 2 personen ingesteld. Dit vanwege de beperkte tijd en het zo soepel mogelijk laten verlopen van deze afspraak.

Mogen er kinderen mee naar een pasafspraak?

Dat mag, maar we raden dit niet aan. Een pas afspraak duurt gemiddeld 1,5 uur en wij merken dat het voor kinderen vaak een té lange zit is.

Hoelang duurt een pasafspraak?

Een pas afspraak duurt gemiddeld 1,5 uur, maar wij houden altijd 2 uur vrij in de agenda zodat je in alle rust kan passen en zodat je je niet opgejaagd hoeft te voelen voor de volgende pasafspraak.

Waar kunnen we parkeren? 

- Je kan bij ons (betaald) parkeren tegenover de winkel aan de zijkant van de weg.
- 300 meter naast de winkel is een supermarkt (BONI) waar je de auto gratis kunt parkeren.

Moet ik iets meenemen naar de pasafspraak?

In principe hoef je niks mee te nemen naar je pasafspraak, behalve de mensen wiens mening belangrijk voor je is! Wel super handig: je kunt op onze website jouw lievelingsjurken markeren met een hartje. Jouw favoriete trouwjurken komen dan op een lijstje te staan dat je mee kunt nemen naar je eerste pasafspraak. Dan beginnen we de afspraak met het passen van (een selectie van) deze trouwjurken.
Lees hier hoe je je voorbereid op je eerste eerste pasafspraak.

Betaling

Moet ik mijn trouwjurk gelijk betalen als ik bij jullie slaag?

Bij aanschaf van een nieuwe trouwjurken werken wij met een aanbetaling van 50%. De overige 50% wordt betaald  zodra de trouwjurk binnen is. Je ontvangt dan van ons een e-mail met een betaalverzoek. 
Bij aanschaf van een Sample Sale trouwjurk of een trouwjurk die uit voorraad leverbaar is, dient de trouwjurk in één keer betaald te worden. Je krijgt je trouwjurk dan ook gelijk mee naar huis.

Welke betalingsmogelijkheden hebben jullie?

Bij ons kun je betalen met pin of contant. Helaas is betalen met creditcard (momenteel) niet mogelijk.

Coupeuse

Hebben jullie een coupeuse die de trouwjurk kan vermaken?

Yes! Wij werken samen met 5 coupeuses die verspreid door Gelderland zitten. Wij gaan kijken welke coupeuse voor jou het meest in de buurt is en zullen je met haar in contact brengen.

Zijn er kosten verbonden aan het vermaken van de trouwjurk? 

Ja, de prijzen van de trouwjurken in de winkel zijn exclusief vermaak kosten. De kosten van de coupeuse zijn ook bij de coupeuse zelf. 
De coupeuses rekenen 50,- per uur.

Wanneer moet ik mijn trouwjurk laten vermaken?

6-8 weken voor de bruiloft heb je de eerste pas afspraak bij de coupeuse, dan word die helemaal afgespeld.
2 weken voor de bruiloft haal je je trouwjurk op en dan krijg je hem helemaal gestreken en al mee naar huis! Tijdens de ophaal afspraak trek je altijd de trouwjurk nog een keer aan om te kijken of het goed vermaakt is. Is het nog niet helemaal goed? Dan zorgen ze er op dat moment voor dat je hem alsnog helemaal passend mee naar huis krijgt.

Wie neem je mee naar de afspraak bij de coupeuse? 

Neem degene mee die jou gaat aankleden. De coupeuse gaat tijdens de eerste afspraak zelf de trouwjurk aan doen maar legt al wel uit hoe het moet. Tijdens de ophaal afspraak gaat, degene die jou op dé dag zelf gaat aankleden, jou aankleden en dan staat de coupeuse er naast om nog extra uitleg te geven hoe jij het beste je trouwjurk aan kan doen en hoe die dicht moet.  

Prijzen

Hebben jullie ook Sale?

Ja, wij hebben het hele jaar een Sample Sale collectie in onze winkel hangen. Deze trouwjurken worden met kortingen tot wel 60% verkocht.

Wat zijn de prijzen van de trouwjurken?

De prijzen van onze nieuwe trouwjurken gaan vanaf €1395,- tot €3695,- en onze Sample Sale trouwjurken gaan vanaf €1195,- euro. Omdat wij van sommige leveranciers geen exacte prijzen online mogen zetten, hebben we besloten alle trouwjurken op de website in prijsklassen te verdelen. Op deze manier krijg je toch een indicatie van de prijs van de trouwjurk die je mooi vindt.

Overig

Doen jullie aan het verhuren van trouwjurken?

Nee, wij doen niet aan het verhuren van trouwjurken/accessoires.

Kopen jullie tweedehands trouwjurken op/in?

Nee, aantal jaar geleden zijn wij gestopt met de verkoop van/bemiddeling in tweedehands trouwjurken. 

Wil je graag een pasafspraak inplannen? 

Chat openen
Heb je een vraag voor ons?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?