Meest gestelde vragen

Pas afspraak

Moet ik een afspraak maken voor het passen van trouwjurken? 

Ja, wij werken alleen op afspraak en hebben altijd maar 1 bruid tegelijk in de winkel. Wij vinden het belangrijk dat de bruid zich volledig op der gemakt voelt en wij haar alle tijd en aandacht voor haar hebben. 

Kunnen we zonder afspraak langskomen om tussen te jurken te kijken? 

Dat is helaas niet mogelijk. Wij hebben onze jurken niet in zicht hangen. Daarnaast vinden wij dat je op een hanger niet een goed beeld kan krijgen van de jurken. Op onze website hebben wij een groot deel van onze collectie staan om je een goed beeld te kunnen geven van de jurken die wij hebben hangen & op de foto's krijg je een goed beeld van hoe de jurk valt. Maak daarna geheel vrijblijvend een pas afspraak om jouw favoriete trouwjurken te komen bekijken en passen! 

Zijn er kosten verbonden aan een pas afspraak?

Nee, een pas afspraak is geheel vrijblijvend. 

Is jullie winkel toegankelijk voor een rolstoel? 

Ja, onze winkel is rolstoel toegankelijk! 

Moet ik een afspraak maken als ik wil langskomen voor accessoires?

Ja, wij werken echt alleen op afspraak. Als je wilt langskomen voor de accessoires kun je mij een mail sturen/bellen/appen en dan spreken we een datum + tijdstip af. Zo weet ik zeker dat ik de tijd heb om je te helpen en je de accessoires te laten zien. 

Hoeveel mensen mag ik meenemen naar mijn pas afspraak?

Je mag maximaal 4 mensen meenemen ( dat is inclusief kinderen).

Mogen er kinderen mee naar een pas afspraak?

Dat mag, maar wij raden het niet aan. Een pas afspraak duurt gemiddeld 1,5 uur en wij merken dat het voor kinderen vaak een té lange zit is ondanks dat ze misschien een telefoon/Ipad hebben. Vanwege de sfeer en al het moois in de winkel krijgen ze vaak veel energie die ze bij ons in de winkel niet kwijt kunnen. 

Hoelang duurt een pas afspraak?

Een pas afspraak duurt gemiddeld 1,5 uur, maar wij houden altijd 2 uur vrij in de agenda zodat je in alle rust kan passen en zodat je je niet opgejaagd hoeft te voelen voor de volgende bruid die misschien al in de winkel staat. 

Waar kunnen we parkeren? 

- Je kan bij ons parkeren tegenover de winkel aan de zijkant van de weg. 
- 300 meter naast de winkel is een supermarkt (BONI) waar je de auto kan parkeren

Moet ik iets meenemen naar de pas afspraak?

Nee, je hoeft niks mee te nemen naar je pas afspraak, alles wat je nodig hebt voor de pas afspraak hebben wij in de winkel. 
Lees hier hoe je je voorbereid op je eerste eerste pas afspraak.

Betaling

Hoe werkt het met de betaling? 

Bij aanschaf van een nieuwe trouwjurken werken wij met een aanbetaling van 50% de overige 50% moet betaald worden zodra de trouwjurk binnen is.
Bij aanschaf van een sample sale trouwjurk dient de trouwjurk in één keer betaald te worden.

Welke betalingsmogelijkheden hebben jullie?

Bij ons kun je betalen met pin en contant. 

Coupeuse

Hebben jullie een coupeuse die de trouwjurk kan vermaken?

Yes! Wij werken samen met 5 coupeuses die verspreid door Gelderland zitten. Wij gaan kijken welke coupeuse voor jou het meest in de buurt is en zullen je met haar in contact brengen.

Zijn er kosten verbonden aan het vermaken van de trouwjurk? 

Ja, de prijzen van de trouwjurken in de winkel zijn exclusief vermaak kosten. De kosten van de coupeuse zijn ook bij de coupeuse zelf. 
De coupeuses rekenen 45,- per uur.

Wanneer moet ik mijn trouwjurk laten vermaken?

6-8 weken voor de bruiloft heb je de eerste pas afspraak bij de coupeuse, dan word die helemaal afgespeld.
2 weken voor de bruiloft haal je je trouwjurk op en dan krijg je hem helemaal gestreken en al mee naar huis! Tijdens de ophaal afspraak trek je altijd de trouwjurk nog een keer aan om te kijken of het goed vermaakt is. Is het nog niet helemaal goed? Dan zorgen ze er op dat moment voor dat je hem alsnog helemaal passend mee naar huis krijgt.

Wie neem je mee naar de afspraak bij de coupeuse? 

Neem degene mee die jou gaat aankleden. De coupeuse gaat tijdens de eerste afspraak zelf de trouwjurk aan doen maar legt al wel uit hoe het moet. Tijdens de ophaal afspraak gaat, degene die jou op dé dag zelf gaat aankleden, jou aankleden en dan staat de coupeuse er naast om nog extra uitleg te geven hoe jij het beste je trouwjurk aan kan doen en hoe die dicht moet.  

Prijzen

Hebben jullie een sale collectie?

Ja, wij hebben het hele jaar een sale collectie in onze winkel hangen. 

Wat zijn de prijzen van de trouwjurken?

De prijzen van onze nieuwe trouwjurken zijn vanaf €1395 euro tot €3499 euro en onze sale trouwjurken gaan vanaf €800 euro. Omdat wij van sommige levernanciers geen exacte prijzen online mogen zetten hebben wij besloten alle trouwjurken op de website in prijscategorieën te selecteren. Op deze manier krijg je toch een indicatie wat de prijs is van de jurk.

Overig

Doen jullie aan het verhuren van trouwjurken?

Nee, wij doen niet aan het verhuren van trouwjurken/accessoires.

Kopen jullie tweedehands trouwjurken op/in?

Nee, aantal jaar geleden zijn wij gestopt met de verkoop/bemiddeling van verkoop in tweedehands trouwjurken. 

Wil je graag een pas afspraak inplannen?