Onze merken 

Wij zijn trotse dealer van de merken die wij hebben in de winkel. Elke jurk hebben we met zorg en passie uitgekozen binnen de stijl die binnen onze winkel past! #loveit 

Laat je inspireren door onze prachtige merken & collectie

adriana-alier-alenka-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-bruidsmode-apeldoorn-trouwjurk

Adriana Alier is een onderdeel van de Rosa Clará Group. Een Adriana Alier Bruid is een moderne, sexy en elegante vrouw die op zoek is naar de perfecte trouwjurk binnen deze stijl. De collectie van Adriana Alier kenmerkt zich door een meer minimalistisch design, kwalitatief mooie stoffen en een perfecte pasvorm. De trouwjurken van Adriana Alier vallen binnen de prijsklasse €1500 - €2500.

Enzoani is een Amerikaans bruidsmode merk dat de juiste mix weet te maken van tijdloze klassiekers in combinatie met modern design. Hun innovatieve stijl, hoge kwaliteit handgemaakte trouwjurken en de perfect pasvorm & afwerking maken Enzoani uniek. Wij zijn in 2022 en 2023 uitgeroepen tot GOLD Partner van Enzoani. De trouwjurken van Enzoani vallen binnen de prijsklasse €2000 - €4000. 

etoile-enzoani-audrey-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-trouwjurk-apeldoorn-kanten-bruidsjurk-prinses-bruidsmode

Etoile is onderdeel van het Amerikaanse Bruidsmodemerk ÉLYSÉE. De Collectie van Etoile is Geïnspireerd op de neoklassieke kunst en architectuur en gebruikt deze moderne silhouetten om je figuur op de juiste manier te accentueren. De collectie is tijdloos én prachtig! De trouwjurken van Etoile vallen binnen de prijsklasse €2000 - €3500 euro

herve-paris-babs-kanten-trouwjurk-boho-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-bruidswinkel-apeldoorn-bruidsmode


Boho-bruiden opgelet! Herve Paris is het helemaal voor jou als jij op zoek bent naar een niet-zo'n-standaard-trouwjurk. Blote voeten in het zand, een lichtige en lichte trouwjurk, zijdezachte rokken: Dat is waar Herve Paris voor staat. De trouwjurken van Herve Paris vallen binnen de prijsklasse: €1250 - €2000 euro

Feline-jarice-trouwjurk-apeldoorn-bruidswinkel-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-romantisch

De trouwjurken van Jarice zijn modern, fris en hebben pit! De collectie is enorm divers waardoor elke bruid zich kan herkennen in een van de trouwjurken. De trouwjurken van Jarice vallen binnen de prijsklasse: €1200 - €1900.


hindy-libelle-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-bruidsmode-apeldoorn

Libelle is een bruidsmode merk dat geïnspireerd is op de zelfverzekerde vrouwen. De pasvorm is elegant, de designs trendsettend en er zit precies genoeg sparkle op iedere trouwjurk. De perfecte combinatie tussen vrouwelijk en krachtig. De trouwjurken van Libelle vallen binnen de prijsklasse: €1000 - €2000

Boho-bruiden opgelet! Herve Paris is het helemaal voor jou als jij op zoek bent naar een niet-zo'n-standaard-trouwjurk. Blote voeten in het zand, een lichtige en lichte trouwjurk, zijdezachte rokken: Dat is waar Herve Paris voor staat. De trouwjurken van Herve Paris vallen binnen de prijsklasse: €1250 - €2000 euro


lilly-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-trouwjurk-bruidsmode-apeldoorn
lilly-logo-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-apeldoorn

Lilly is een bruidsmodemerk uit Denemarken dat betaalbare trouwjurken ontwerpt. De ontwerpen zijn luchtig, jeugdig en goed van kwaliteit. De trouwjurken van Lilly vallen binnen de prijsklasse: €1000 - €1500
maggie-sottero-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-bruidsmode-apeldoorn-trouwjurk-regio-gelderland
maggie-sottero-trouwjurk-bruidsmode-apeldoorn-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-gelderland


De trouwjurken van Maggie sottero zijn wereldwijd zeer geliefd vanwege haar waanzinnige collecties met de perfecte pasvorm en prachtige, unieke details in elke trouwjurk. Elke trouwjurk heeft iets romantisch en toch zijn ze stuk voor stuk betoverend mooi! De trouwjurken van Maggie Sottero vallen binnen de prijsklasse: €1500 - €2800. 


martha-blanc-trouwjurk-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-trouwjurk-apeldoorn-curve-gelderland
martha-blanc-logo-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-bruidsmode-apeldoorn

Martha Blanc is onderdeel van de Rosa Clará Group. De klassieke trouwjurken, gemaakt van de mooiste stoffen zijn speciaal ontworpen voor een #maatjemeermaatjemooier. Met haar perfect pasvorm voelt iedere bruid zich hierin stijlvol. De trouwjurken van Martha Blanc vallen binnen de prijsklasse: €2000 - €2500.


rachel-modeca-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-bruidsmode-apeldoorn-trouwjurk

Dutch design: Bruidsmodemerk Modeca is onze trots van eigen bodem! De collectie van Modeca kenmerkt zich door jong, trendy design, een goede pasvorm en kwalitatief mooie stoffen. Ook voor de #maatjemeermaatjemooier bruiden heeft modeca een uitgebreid assortiment trendy trouwjurken. De trouwjurken van Modeca vallen binnen de prijsklasse: €1500 - €3000 euro.

logo-morilee-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-bruidsmode-apeldoorn-gelderland

Morilee is een Amerikaans bruidsmodemerk die weten hoe je kunt uitpakken op je trouwdag! Voor de bruid die een glittertje hier en daar niet erg vind, is Morilee het juiste merk. Van sexy fit & flare tot een mooie prinsessenjurk: ze zijn tot in de detail prachtig versierd met de mooiste steentjes. De trouwjurken van Morilee vallen binnen de prijsklasse €1500 - €2500. 

drew-randy-fenoli-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-bruidsmode-apeldoorn-gelderland
randy-fenoli-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-apeldoorn-bruidsmode

'' Hello beautiful!'' Wie kent hem niet: Randy Fenoli van Say Yes To The dress USA op TLC. Hij heeft zijn eigen trouwjurken collectie! Zijn trouwjurken zijn te herkennen aan de flamboyante designs, veel details én lange slepen. De trouwjurken van Randy fenoli vallen binnen de prijsklasse €2000 - €3500. 

rebecca-ingram-tatum-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-maggie-bruidsmode-apeldoorn-gelderland
rebecca-ingram-logo-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-gelderland-apeldoorn-bruidsmode

Rebecca Ingram is het zusje van Maggie Sottero. Dit merk is modern, modebewust, elegant en betaalbaar. Het is een romantisch merk met veel verschillende stijlen en modellen die ervoor zorgen dat jij kunt stralen! 
De trouwjurken van Rebecca Ingram vallen binnen de prijsklasse €1500 - €2000. Ronald Joyce is een engels bruidsmodemerk dat houdt van elegantie, vrouwelijkheid en tijdloze designs. De trouwjurken van Ronald Joyce vallen binnen de prijsklasse €1500 - €2500.


tres-chic-bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-bruidsmode-apeldoorn-gelderland-trouwjurk

Très Chic is een Nederlands bruidsmodemerk dat elk jaar een afwisselende en betaalbare trouwjurken collectie presenteert. Met de verschillende labels binnen het merk Très Chic is er voor iedere bruid wat wils! De trouwjken van Très Chic vallen binnen de prijsklasse €1000 - €2000.

Chat openen
Heb je een vraag voor ons?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?