fbpx
Bruidsboetiek-de-blauw-hoeve-04.jpg

Tweedehands trouwjurken: de moeite waard!

Bent u op zoek naar een mooie trouwjurk, maar vindt u de prijzen ook zo hoog? Bij De Blauwe Hoeve verkopen we tweedehands trouwjurken die slechts eenmaal gedragen zijn. Bruidsjurken van hoogwaardige kwaliteit, die eruit zien als nieuw, maar die net wat prettiger geprijsd zijn. Dat wil toch iedereen?

Bemiddelaar met passie

De Blauwe Hoeve speelt al meer dan 25 jaar een bemiddelende rol in de verkoop van tweedehands trouwjurken. We hebben hiervoor gekozen omdat een eenmaal gedragen bruidsjurk op eigen initiatief moeilijk verkoopbaar blijkt te zijn. Om onze klanten tweedehands trouwjurken van dezelfde kwaliteit te kunnen geven als nieuwe bruidsjurken, vindt er altijd een voorselectie plaats voordat de trouwjurk een jaar bij ons in de verkoop gaat. De periode van een jaar is bewust gekozen, zodat we steeds een actuele selectie tweedehands trouwjurken aan toekomstige bruiden kunnen aanbieden.

Elegantie en modern

Wij hebben tweedehands bruidsjurken hangen van zeer diverse merken, zoals Pronovias en Sincerity. Op dit moment hebben wij onze collectie voornamelijk geselecteerd op elegantie en modern.

Ontdek of jouw trouwjurk in aanmerking komt voor verkoop via De Blauwe Hoeve:

Hoe kan ik mijn trouwjurk inleveren?

Wij nemen op dit moment geen trouwjurken meer in.

Wat zijn de oorwaarden voor inname van trouwjurken?

Wij nemen op dit moment geen trouwjurken meer in.

Hoe gaat het verder als ik mijn trouwjurk heb ingeleverd?

Als wij hebben besloten om jouw bruidsjurk te gaan verkopen, mag je de jurk bij ons langs komen brengen of opsturen. De bruidsjurk mag dan een jaar bij ons hangen en in dat jaar gaan wij proberen jouw bruidsjurk te verkopen.

Mocht je bruidsjurk binnen dat jaar verkocht zijn, nemen wij contact met jou op en krijg jij 1/3 van jouw aankoop bedrag terug gestort op je rekening.

Is jouw bruidsjurk niet verkocht, dan nemen wij na een jaar contact met jou op om te vragen of je de jurk weer kan ophalen.

Een selectie van onze tweedehands trouwjurken

Om privacy reden staan niet al onze tweedehands trouwjurken op onze website. Maak een afspraak om onze hele collectie te bekijken.

Interesse in een tweedehands bruidsjurk? Maak dan een afspraak!


Adres


Schumanpark 39
7336 AM  Apeldoorn

Contact


06 340 761 96
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je vindt ons ook op


Openingstijden

Wij werken op afspraak. In overleg zijn andere tijden mogelijk.
  • Maandag - Vrijdag
    10.00 uur of 13.00 uur
  • Zaterdag
    11.00 uur of 14.00 uur
  • Zondag
    gesloten

Dit is hoe onze klanten ons waarderen