Wil jij een kijkje nemen tussen al onze trouwjurken?

Op donderdag 16 februari openen wij onze deuren voor aanstaande bruiden, wedding professionals en vrienden om de feestelijke opening van onze vernieuwde bruidsboetiek te vieren.

Extra leuk: je maakt deze avond kans op een tegoedbon ter waarde van €500,-* voor jouw droomjurk.

Wanneer?
Donderdag 16 februari van 17:00 - 20:00 uur.

Kom jij met ons de opening van onze vernieuwde winkel vieren?

* Actievoorwaarden:

Bij aankoop van een trouwjurk van minimaal €1.500,-. Deze actie is alleen geldig op trouwjurken die na onze opening gekocht worden. De tegoedbon is niet geldig op onze accessoires en niet in te wisselen tegen contanten. De tegoedbon is geldig tot 1 mei 2023.

Afgelopen weekend voor het eerst een trouwjurk passen en ik dacht ach ik ga eerst even oriënteren.. door dat er van te voren zo goed na me geluisterd werd had ze in een keer de juiste jurk te pakken!!
Toch heeft ze me van alles aan laten trekken zodat ik zeker wist dat het mijn jurk was! Zelfs toen ik het zeker wist..
Een fantastische jurk en een boost aan zelfvertrouwen.

Rinske van Hunnik // maart 2023 

Ik heb hier echt super fijne ervaring gehad! Het aller fijnste bij De Blauwe Hoeve vond ik vooral de sfeer die er hangt. De nieuwe winkel ziet er echt super sfeervol uit. Heel fijn dat je hier in tegenstelling tot veel andere bruidswinkels niet binnen komt in een winkel vol jurken. Hierdoor heb je niet direct zoveel prikkels. De vrouwen die hier werken zijn echt super lief, en de high tea was heerlijk! Ik zou iedereen aanraden om hier heen te gaan (ook al moet je er even voor rijden)!

Lisa van den Berg

// maart 2023

Ik vond het mega spannend om trouwjurken te passen, maar ik voelde me hier gelijk op m'n gemak. Ik werd super goed geholpen en ben naar huis gegaan met mijn droomjurk. Ik zou iedereen adviseren om hier naartoe te gaan omdat het qua sfeer en aanbod een super bruidsboetiek is.

Annet Schultze // februari 2023