Over ons

Wij zijn uitgeroepen tot de populairste top 20 trouwleveranciers door:

Ook te zien in:

Michelle, eigenaresse
is kleindochter van de oprichtster van Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve.

Ze was nog maar 21 jaar oud, maar nam in 2018 de bruidszaak over van haar moeder, die destijds de zaak van Michelle's oma overnam. Zo bestaat Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve al meer dan 30 jaar: drie generaties lang aan kennis en ervaring! Samen met hondje Pip doet Michelle er alles aan om jouw droomjurk te vinden. 

"Onze klanten blijven verrassen met hoe mooi ze zich kunnen voelen in een trouwjurk, dat is waar we elke dag voor gaan. Jullie een wauw-gevoel kunnen geven!”

- Michelle

  Eigenaresse

Jody, assistent-bedrijfsleider
is gelukkig met haar future-husband Bjorn en moeder van dochtertje Minthe.

Als stylist heeft ze haar hart aan de bruidswereld verloren en heeft ze jarenlange ervaring opgedaan bij Bruid & Bruidegom Magazine. Jody bedenkt & organiseert onze eigen fotoshoots, is verantwoordelijk voor de inkoop & verkoop van onze trouwjurken én verzorgd onze social media-kanalen.

Jody schrijft ook onze blogs! Heb jij ze al gelezen?

blogs

time

Lees de meest recente blogs hier!

Lianne, administratief medewerker
is gelukkig getrouwd met Ruben en moeder van Levi & Aiden.

Als (bruids)fotograaf heeft Lianne al heel veel bruiloften mogen meemaken, wat haar werk bij Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve alleen nog maar leuker maakt! Naast haar werk als fotograaf, is Lianne binnen ons team verantwoordelijk voor het bestellen van alle verkochte trouwjurken en de administratieve afhandeling daarvan. Ook is Lianne onze in-house fotograaf en maakt ze samen met Jody veel unieke content voor onze socials en de website!

Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Bekijk dan HIER de website van Lianne! 

Pip, "kantoor"hond
is het hondje van Michelle en (bijna) altijd aanwezig in de winkel.

Als kantoorhond is Pip verantwoordelijk voor heel veel knuffels en gezelligheid in onze winkel. Iedereen die onze winkel binnenkomt, wordt (soms iets te ;-)) warm onthaald door Pip. Ze vindt het heerlijk om tussen de entourage op de bank te liggen tijdens de pasafspraken en ligt ze daar niet, dan vind je haar in onze etalage terwijl ze levend-standbeeldje-speelt! 

Ben jij opzoek naar een bruidswinkel met gezelligheid, eerlijkheid, ervaring en een ontspannen sfeer? Maak dan zeker een pasafspraak. Wij helpen je heel graag met het vinden van jouw droomjurk!
Chat openen
Heb je een vraag voor ons?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?