OVER ONS
Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve is een echt familiebedrijf. Al drie generaties lang vinden bruiden hun droomjurk voor dé grote dag.
Mijn naam is Michelle de Wilde en op 1 januari 2018 heb ik de bruidsboetiek overgenomen van mijn moeder.


'' Weet je dat jij precies dezelfde werkwijze hebt als je oma?'' ''jij bent net zo spontaan en eerlijk als dat zij was''

Die opmerking kreeg ik van een moeder waarvan haar oudste dochter de jurk bij mijn oma had gekocht, middelste dochter bij mijn moeder en jongste dochter bij mij. Een prachtig compliment en super leuk om te horen, want ik heb mijn oma nooit zien werken.


bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-bruidsmode-apeldoorn-bruidswinkel-gelderland-trouwjurk
bruidsboetiek-de-blauwe-hoeve-bruidsmode-bruidswinkel-apeldoorn

DRIE GENERATIES
Op 15 oktober 1991 begon mijn oma, Gonnie Lammers, met haar goede kennis Nel Buurman de bruidsboetiek. '' Dat kan wel in mijn woonkamer'' zei Nel. De Boerderij in lieren waar zij woonde, waar het allemaal begonnen is heette De Blauwe Hoeve en
zo komt Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve aan haar naam.

In deze woonkamer van De Blauwe Hoeve hebben Gonnie en Nel zes jaar mogen samenwerken. Dit was zo'n succes dat de kamer al snel te klein werd. Van boerderij naar stad: De Blauwe Hoeve is verhuisd naar Apeldoorn!

In 2006 heeft Mirjam de bruidsboetiek overgenomen van haar moeder Gonnie. Zij heeft de Blauwe Hoeve voortgezet zoals haar moeder dat deed. Sinds 2013 is Michelle haar moeder gaan helpen en in 2018 is wederom het stokje overgedragen van moeder Mirjam op dochter Michelle.

Zo bestaat Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve 
al 3 generaties lang. Dat is drie generaties aan kennis en ervaring om jou te helpen de perfecte trouwjurk te vinden!

Ben jij opzoek naar een bruidswinkel met gezelligheid, eerlijkheid, ervaring en een ontspannen sfeer? Maak dan zeker een pas afspraak. Wij helpen je heel graag met het vinden van jouw droomjurk!

Chat openen
Heb je een vraag voor ons?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?