Top 10 Mooiste Trouwlocaties in Nederland

Binnenkort in het huwelijksbootje stappen en nog op zoek naar de perfecte trouwlocatie die aan al je dromen voldoet? Lees snel verder en doe inspiratie op voor jouw trouwlocatie! Wij stellen met plezier de 10 meest adembenemende trouwlocaties van Nederland aan je voor. Van betoverende landgoederen en historische kastelen tot elegante, sfeervolle buitenlocaties voor een festivalbruiloft en een Frans chateau (in Nederland!). In deze lijst vind je de 10 meest geliefde en prachtige trouwlocaties die ons land te bieden heeft. Terwijl wij niet kunnen kiezen, hopen we dat jij na het doornemen van dit artikel een stuk dichter bij het vinden van jouw ideale locatie bent!

Het plannen van de perfecte bruiloft begint bij het vinden van de ideale trouwlocatie. We begrijpen dat het soms een uitdaging kan zijn om de locatie van je dromen te ontdekken. Daarom staan wij klaar om je een handje te helpen! Welke trouwlocaties springen er nu echt uit in ons prachtige land? Neem een duik in onze selectie en laat je inspireren!

Benieuwd naar de meest romantische en betoverende trouwlocaties van Nederland? Lees snel verder en ontdek waar de magie kan plaatsvinden! 

Domaine Heerstaayen

Midden in de Brabantse natuur vind je Domaine Heerstaayen, een rustieke en sfeervolle trouwlocatie. De karaktervolle boerderij en landelijke omgeving bieden een idyllische setting voor een landelijke bruiloft. Kiezen jullie voor de romantische orangerie als achtergrond of trouwen jullie liever buiten op het grasveld met uitzicht op de wijngaard?

Slot Moermond

Op een uitgestrekt landgoed en dichtbij zee ligt het indrukwekkende Slot Moermond. De brede oprijlaan, mooie gracht en riante kasteeltoren met slotbrug zijn slechts een aantal van de vele voorbeelden van de oudheden die deze trouwlocatie jullie te bieden heeft voor een romantische trouwdag.

Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren

Willen jullie buiten trouwen? Dit charmante hotel in het hart van Lunteren biedt een intieme setting voor een kleinschalige bruiloft. De pittoreske omgeving en persoonlijke service zorgen voor een onvergetelijke trouwdag.

Château Neercanne

Ja, deze trouwlocatie bevindt zich echt in Nederland! Aan de grens met België ligt Château Neercanne, een betoverend kasteel met terrastuinen én grotten. Een locatie die geschiedenis ademt en garant staat voor een sprookjesachtige bruiloft.

Plok in Didam

Bij Plok gaan ze geen uitdaging uit de weg: iedere trouwdag is uniek en wordt hier precies uitgevoerd op de manier zoals jullie dat willen! De buitenlocatie is echt impressive en wat betreft styling kun je hier helemaal losgaan met jullie zelfbedachte thema.

Kasteel Duurstede

Trouwen in jullie eigen kasteel? Het kan bij Kasteel Duurstede! Het is één van de oudste en mooiste kastelen van Nederland en ligt op een sprookjesachtig kasteeleiland.

Landgoed Sandenburg in Langbroek

Landgoed Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed dat zit verscholen in de natuur net buiten Utrecht. Het is een oase van groen en elegantie. Hier kun je in alle rust genieten van je speciale dag.

Oranjerie Groot Warnsborn in Arnhem

Het statige landhuis, het aangrenzende koetshuis en de prachtige oranjerie bieden veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. De eeuwenoude bomen en romantische bruggetjes zijn een prachtige achtergrond voor jullie trouwfoto’s!

Kasteel Wijenburg in Echteld

Dit betoverende kasteel, omringd door grachten en tuinen, ademt historie uit! Een idyllische locatie waar je je in een echt sprookje waant en waar elk hoekje perfect is voor prachtige trouwfoto’s. Tegenover de trouwlocatie staat een eeuwenoud romantisch kerkje dat gebruikt wordt voor de kerkelijke inzegening.

Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel

Willen jullie trouwen aan het water met de betoverende skyline van Deventer op de achtergrond? Jouw droom komt uit bij het Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel. Extra leuk: alle gasten kunnen blijven slapen! 

Welke trouwlocatie laat jouw hart sneller kloppen?


Lees ook: