Trouwjurk verkopen? Wij helpen u graag

U heeft genoten van uw trouwdag, maar vindt het jammer dat u uw bruidsjurk slechts één keer gedragen hebt? Bij De Blauwe Hoeve geven we bruidsjurken een tweede kans. Wij bemiddelen al meer dan 25 jaar bij het verkopen van trouwjurken. Fijn voor u én fijn voor andere vrouwen die zo niet de hoofdprijs hoeven te betalen voor een trouwjurk.

Niet zomaar een jurk


Wie haar trouwjurk wil verkopen via De Blauwe Hoeve zit aan een aantal voorwaarden vast. Zo mag de jurk slechts eenmaal gedragen zijn en niet ouder zijn dan twee jaar. Daarnaast vragen we bij iedere jurk om een duidelijke trouwfoto, zodat wij kunnen zien of we verwachten de bruidsjurk te kunnen verkopen. Uiteraard dient de jurk gestoomd te zijn en niet beschadigd.

Wat kost dat?


Mochten we je trouwjurk gaan verkopen, dan willen we toch even de rekening zien. Zo bepalen we de prijs. Deze is de helft van de nieuwwaarde. De eigenaresse krijgt na het verkopen van de trouwjurk een derde uitbetaald. Elke bruidsjurk die we proberen te verkopen, blijft een jaar in de winkel hangen. Lukt het ons niet de trouwjurk te verkopen? Dan mag u hem daarna weer bij ons ophalen.

bolletjes