Op zoek naar jouw droomjurk: hoe werkt het?

Gefeliciteerd met je verloving! Nu begint het avontuur van het vinden van jouw droomjurk, en wij zijn er om dit mooie moment met je te delen. Op onze website heb je alvast een voorproefje gekregen van alle prachtige trouwjurken in onze collectie, maar hoe verloopt de rest van jouw zoektocht nu? Lees snel verder!

Een goed begin (online) is het halve werk

De zoektocht naar jouw droomjurk begint met een goede voorbereiding. 99% van de collectie trouwjurken die wij in de winkel hebben hangen, vind je terug op onze website.

Om te zorgen dat je jezelf verdiept in de verschillende opties die er binnen jouw budget zijn, selecteer je de prijsklasse die bij jouw budget past. De trouwjurken die jou aanspreken, markeer je als 'favoriet' met het hartje rechts bovenin de foto. Zo ontstaat er een lievelingslijstje met trouwjurken die jou op het eerste oog aanspreken.

Neem je lijstje mee naar de winkel, zodat onze stylisten dat als uitgangspunt kunnen gebruiken voor de pasafspraak. Vanuit daar helpen wij jou verder!

De pasafspraak: een beleving op maat

Is de dag van jouw pasafspraak aangebroken? Gezonde spanning hoort daarbij! We zien je graag op het afgesproken tijdstip bij ons in de boetiek. Let op: bij ons in de winkel mag je maximaal 4 personen meenemen naar de pasafspraak. Voor een accessoires-afspraak geldt een maximum van 2 personen. Onze boetiek is verdeeld in twee delen, waardoor jij alle aandacht krijgt zonder nieuwsgierige blikken. Je hebt dus geen andere bruiden & hun entourage die met jou mee kunnen kijken en de aandacht blijft volledig bij jou.

De focus van deze afspraak ligt op het vinden van jouw droomjurk. We beginnen met twee jurken van je favorietenlijstje en verrassen je daarna met nieuwe stijlen om je ook even uit je comfortzone te halen en die aansluiten bij de wensen die jij aangeeft tijdens het passen. Je komt er pas achter wat je echt graag wilt als je gaat passen 🙂 Onze stylisten gebruiken hun expertise om je te begeleiden naar de perfecte keuze.

Tijdens de pasafspraak maken we gebruik van pasmodellen in één maat, de maat van de pasmodellen verschillen per jurk, we hebben trouwjurken hangen vanaf maat 36 t/m maat 52.  Tijdens het passen gebruiken we klemmen en speldjes om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de jurk. Zo krijg je een voorproefje van hoe jouw jurk eruit zal zien. Na het vinden van jouw droomjurk bestellen we deze speciaal voor jou in de juiste maat.

De levertijd van je trouwjurk verschilt per leverancier. De meeste trouwjurken hebben een levertijd van 4-6 maanden. Wanneer de trouwjurk daadwerkelijk geleverd is, ontvang je van ons direct een e-mail met de bevestiging van de definitieve ontvangst van jouw trouwjurk. 

Accessoires: de finishing touch

De zoektocht naar jouw trouwjurk brengt zoveel spanning met zich mee, dat de meeste bruiden blij zijn dat ze hun trouwjurk hebben gevonden en lekker naar huis willen om daar van te genieten! Daarom hebben we de 'accessoire-afspraak' in het leven geroepen.

Als de trouwjurk die we voor jou hebben besteld bij ons binnen is, dan kun je deze afspraak inplannen. Je kan dan nogmaals je trouwjurk aantrekken en dan ga je samen met onze stylist op zoek naar de bijpassend accessoires, zoals: goed passend (eventueel corrigerend) ondergoed, comfortabele trouwschoenen, een sluier en/of haar accessoire en natuurlijk niet te vergeten: mooie sieraden als oorbellen, een kettinkje of armbandje!

Je maakt eenvoudig een accessoire-afspraak via onze online agenda.

Jouw droomjurk perfect vermaakt

Wij werken nauw samen met ervaren bruidscoupeuses uit de regio die ervoor zorgen dat jouw trouwjurk perfect op maat wordt gemaakt. Je komt normaal gesproken 2 keer bij de coupeuse (heb je meer afspraken nodig, dan geeft de coupeuse dat tijdens de eerste afspraak aan).

De eerste afspraak bij de coupeuse is zo'n 6-8 weken voorafgaand aan je bruiloft en dan word je trouwjurk helemaal afgespeld. Zo'n 1-2 weken voor je bruiloft ga je weer naar de coupeuse toe voor de finishing touch en neem jij je trouwjurk mee! Bij de coupeuse krijg je een mini cursus 'bruid voor een dag' & vertelt zij uitgebreid hoe jij je trouwjurk het beste kan bewaren.

Vertrouw jij erop dat wij jouw droomjurk samen gaan vinden? Maak snel en eenvoudig een pasafspraak via de online agenda. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen in onze bruidsboetiek voor een onvergetelijke ervaring!


Lees ook: 

Chat openen
Heb je een vraag voor ons?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?